It's written in hebrew but you can read it too

25 ביוני 2011

מתקפת עגבניות - פוסט בתמונות


הודעה על עגבניות אורגניות במבצע גרמה לי להזמין הביתה ארגז של 10 קילו עגבניות בשלות

התחלנו במלאכת הכנת הרוטב - ותוך 20 דקות הבנו שסיר אחד של 5 ליטר - לא מספיק [...]

כך זה נראה בתחילת בישול:

וכך זה נראה אחרי הבישול:


ואז הגיע השלב המאתגר - לטחון את הרוטב, מבלי לצבוע את המטבח באדום!!!
למתעניינים - עמדנו במשימה בהצלחה:


והנה הרוטב מוכן, מקושט בקצת שמן זית

את השלב האחרון - אחסון הרוטב כבר לא צילמנו, אבל תאמינו לי שיש לנו מלא רוטב במקפיא וספגטי ברוטב אדום כמו של ילדים לארוחת צהרים :-)))

ואל תופתעו אם בשבועות הקרובים יהיו כאן מתכונים שמשתמשים ברוטב העגבניות נפלא הזה.
Posted by Picasa

3 תגובות:

  1. לא חייבים להקפיא את הרוטב הזה.
    אני לאחר הבישול והטחינה, מעביר לצנצנות מעוקרות. אוטם את הצנצנות ומכניס לסיר עם מים עד לאמצע. מבשל עוד איזה 10-20 דקות ומצנן. הצנצנות נשמרות המון זמן.
    חשוב רק לנגב את הצנצנת לפני הסגירה כדי שלא ישאר רוטב במגע עם האויר.

    השבמחק
  2. תגובה זו הוסרה על ידי המחבר.

    השבמחק
  3. זה נכון, אבל בהתחשב בכמות העצומה של הרוטב, והיותנו רק 2 אנשים, הקפאה היא פתרון בטוח יותר,
    חוצמזה - לא היו לי צנצנות..

    השבמחק