החלטנו לחלוק אתכם מה אנחנו (או אני ליתר דיוק) נוהגים להחזיק בבית כדי שתמיד ניתן יהיה לאלתר משהו.
וכמובן שנשמח לרעיונות, המלצות וטיפים:
מזווה:
- קמח (מלא ולבן)
- שיבולת שועל שלמה לגרנולה/עוגיות או הסמכת מרק
- אגוזים - מלך, שקדים
- גרעינים - חמניות וגרעינים שחורים - לקישוט מאפים, תוספת לגרנולה או לסלט
- עדשים מכל הצבעים
- פסטה בצורה מעניין לסטי פסטה
- ספגטי - כי מיצ אוהב
- איטריות אורז למוקפצים למיניהם
- דפי אורז לגיוון ארוחת ערב
תבלינים:
- פלפל שחור גרוס
- פפריקה אדומה מעושן - תגלית חדשה ומגניבה
- זרעי כוסברה
- כמון
- סומק
- זעתר
- קארי
- בהרט
- בליזיקום יבש
מקפיא:
- שורש ג'ינג'ר
- חלב קוקוס שנשאר מתבשיל קודם מוקפא בתבנית קויבות קרח
- שעועית לבנה מושרית, קפואה בשקיות - בערך כוס כל שקית
- חומוס מושרה ומוקפא במנות של כוס
- שעועית אדומה כנ"ל
- פול - כי נשאר לי מתבשיל
- רוטב עגבניות - כי הכנו כמות מסחרית