אתמול צד את עיני מתכון של קרין גורן שפורסם ב-y-net
מיד פתחתי את הארונות כדי לבדוק מה יש לנו בבית.
נמצאה שיבולת שועל וקמח מלא
דבש כמעט ולא נשאר - פחות מ-1/4 כוס, אז השלמתי בסירופ מייפל
אגוזים: היו רק קצת אגוזי מלך, אבל היו בוטנים קלויים עם קצת מלח וסוכר - משהו אמריקאי טיפוסי
ונמצאו גם חמוציות
מיד רקחתי לי את המתכון בשינויים המתחייבים מהמזווה שלנו, ועכשיו נותר רק לחכות.
...
וכעבור 40 דקות המסקנות - יצא לא מתוק מידי כמו שאנחנו אוהבים (השמטתי את הסוכר מהמתכון)
חמאת הבוטנים לא מאוד מורגשת
הבוטנים המלוחים נתנו קיק מעניין
אחלה חטיף, בלי הרבה עבודה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה