כמה שבועות לפני שבועות ראיתי ב-y-net מתכון לקיש בלי בצק
החלטתי שברגע שנחזור לארץ, אנחנו חייבים לנסות
מסקנות -
1. צריך לאהוב את החמצמצות של הארטישוק, מי שלא אוהב, שיוותר על המתכון.
2. בהעדר יוגורט עזים השתמשנו בגבינה לבנה 5% ושמנת חמוצה - עובד
3. השתמשנו בעשבי תיבול טריים - פטרוזיליה ושמיר - זה תיבול טיפה עדין מידי
4. בפעם הבאה כדאי לנסות עם גבינות קצת יותר חריפות -
נניח גליל ולנסות תיבול עם קצת יותר נוכחות
אבל בסה"כ זה אחלה רעיון למנה ראשונה וגיוון לקישים הרגילים
החלטתי שברגע שנחזור לארץ, אנחנו חייבים לנסות
מסקנות -
1. צריך לאהוב את החמצמצות של הארטישוק, מי שלא אוהב, שיוותר על המתכון.
2. בהעדר יוגורט עזים השתמשנו בגבינה לבנה 5% ושמנת חמוצה - עובד
3. השתמשנו בעשבי תיבול טריים - פטרוזיליה ושמיר - זה תיבול טיפה עדין מידי
4. בפעם הבאה כדאי לנסות עם גבינות קצת יותר חריפות -
נניח גליל ולנסות תיבול עם קצת יותר נוכחות
אבל בסה"כ זה אחלה רעיון למנה ראשונה וגיוון לקישים הרגילים
ואגב - כתלות בכמות הגבינה הצהובה שמוסיפים - בסה"כ זה מתכון דיאטתי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה