מעולם לא התפתתי לקנות אותם מוכנים בשום קונדיטוריה
למרות שכאן הן מהוות מזון יסודי בערך כמו הגינס באירלנד
היא גם מתאימה לכלי המטבח הבסיסיים שיש לנו.
בארץ אגב המתכון האהוב עלי היה המתכון של קרין גורן, אבל בשל השחיתות שבו הוא נשמר באמת לאירועים מיוחדים. זנחנו את המתכון כי הוא מבקש הקצפה ולמי יש כוח להקציף ידנית כשיש חלופות כל כך טובות.
וטיפ קטן לסוף - אין דבר כזה בראוניז שלא אפויים מספיק, במקרה הכי גרוע אוכלים עם כפית ישר מהתבנית
לעומת זאת, באוניז אפויים מידי, הם באמת אסון
המלצה שלנו, עדיף להוציא קצת מוקדם מידי מלהשאיר דקה מיותרת בתנור
מיצי בקרייבינג תמידי למתוק
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה