It's written in hebrew but you can read it too

7 בינואר 2010

בראוניז

בעיני זו הדבר
מעולם לא התפתתי לקנות אותם מוכנים בשום קונדיטוריה
למרות שכאן הן מהוות מזון יסודי בערך כמו הגינס באירלנד
הורסיה שממככבת אצלנו לאחורה היא זו של בצק אלים - בלי תחכומים ובלי תוספות חוץ מאגוזי מלך
היא גם מתאימה לכלי המטבח הבסיסיים שיש לנו.
בארץ אגב המתכון האהוב עלי היה המתכון של קרין גורן, אבל בשל השחיתות שבו הוא נשמר באמת לאירועים מיוחדים. זנחנו את המתכון כי הוא מבקש הקצפה ולמי יש כוח להקציף ידנית כשיש חלופות כל כך טובות.

וטיפ קטן לסוף - אין דבר כזה בראוניז שלא אפויים מספיק, במקרה הכי גרוע אוכלים עם כפית ישר מהתבנית
לעומת זאת, באוניז אפויים מידי, הם באמת אסון
המלצה שלנו, עדיף להוציא קצת מוקדם מידי מלהשאיר דקה מיותרת בתנור

מיצי בקרייבינג תמידי למתוק

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה