It's written in hebrew but you can read it too

7 בינואר 2010

לזניה תרד וריקוטה

שנינו אוהבים מאוד פחממות בכלל ופסטה בפרט.

לזניה זה מתכון מעולה שמאפשר לצמצם בכמות הפסטה ולהתמקד במילוי.

בדיקה זריזה במקפיא גילתה שקית של תרד קפוא שמחכה שיתייחסו אליה וגבינת פטה ששכחנו מקיומה.

וזה מה שיצא:

מרכיבים
-

המילוי -
קופסא של ריקוטה - כאן זה 450 גר' כפות 2 כפות
2 כפות קוטג' - שהמתערובת תהיה יותר רטובה יותר והפסטה תתבשל
1 ביצה
גבינה פטה (ממש לא הכרחי)
אגוז מוסקט
פלפל
תרד קפוא שהושרה במים חמים ונסחט היטב - כחצי חבילה.
הרוטב - מטעמי עצלנות השתמשמנו ברוטב מרינרנה מוכן של טרייד ג'ו
הפסטה - עלי לזניה מקמח מלא שנמצאו בסופר

הרכבה -
מה שחשוב זה לשים תחילה קצת מהרוטב על תחתית התבנית כדי שהשכבה התחתונה של הפסטה תתבשל
שכבה של עלי לזניה
שכבה של מילוי
קצת רוטב
עלי לזניה
מילוי
שכבה של עלי לזניה ורוטב מעל הכל
וקצת גבינה צהובה מעל

אפיה ב-180 מעלות (350 פרנהייט) בין חצי שעה ל-40 דקות

בתאבון מיצ ומיצי




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה