תמיד מאוד אהבתי עוגיות שיבולת שועל על נגזרותיהן.
אתמול צד את עיני מתכון של קרין גורן שפורסם ב-y-net
מיד פתחתי את הארונות כדי לבדוק מה יש לנו בבית.
נמצאה שיבולת שועל וקמח מלא
דבש כמעט ולא נשאר - פחות מ-1/4 כוס, אז השלמתי בסירופ מייפל
אגוזים: היו רק קצת אגוזי מלך, אבל היו בוטנים קלויים עם קצת מלח וסוכר - משהו אמריקאי טיפוסי
ונמצאו גם חמוציות
מיד רקחתי לי את המתכון בשינויים המתחייבים מהמזווה שלנו, ועכשיו נותר רק לחכות.
...
וכעבור 40 דקות המסקנות - יצא לא מתוק מידי כמו שאנחנו אוהבים (השמטתי את הסוכר מהמתכון)
חמאת הבוטנים לא מאוד מורגשת
הבוטנים המלוחים נתנו קיק מעניין
אחלה חטיף, בלי הרבה עבודה
אתמול צד את עיני מתכון של קרין גורן שפורסם ב-y-net
מיד פתחתי את הארונות כדי לבדוק מה יש לנו בבית.
נמצאה שיבולת שועל וקמח מלא
דבש כמעט ולא נשאר - פחות מ-1/4 כוס, אז השלמתי בסירופ מייפל
אגוזים: היו רק קצת אגוזי מלך, אבל היו בוטנים קלויים עם קצת מלח וסוכר - משהו אמריקאי טיפוסי
ונמצאו גם חמוציות
מיד רקחתי לי את המתכון בשינויים המתחייבים מהמזווה שלנו, ועכשיו נותר רק לחכות.
...
וכעבור 40 דקות המסקנות - יצא לא מתוק מידי כמו שאנחנו אוהבים (השמטתי את הסוכר מהמתכון)
חמאת הבוטנים לא מאוד מורגשת
הבוטנים המלוחים נתנו קיק מעניין
אחלה חטיף, בלי הרבה עבודה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה