It's written in hebrew but you can read it too

17 בינואר 2010

מרק עדשים כתומות

ברשימת ה"לעשות" שלנו היה את המתכון הזה למרק עדשים כתומות - http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3822450,00.html.

אבל אנחנו אף פעם לא עושים לפי המתכון אז זה מה שעשינו -
1 בצל
1 שן שום
1 שורש פטרוזיליה
1/2 פרסניפ
1/2 שורש סלרי
הכל נחתך לקוביות, טוגן עם כפית שמן זית וכוסה במשהו כמו 3 כוסות מים.
אחרי רתיחה בושל עוד כ-10 דקות
הוספנו 1.5 כוסות עדשים כתומות ועוד מים
1/2 רסק עגבניות - כי היה פתוח במקרר
אחרי כחצי שעה העדשים התרככו ואז תיבלנו עם מלח, פלפל, גרמאסלה ומיץ מתפוז שלם

המרק הזה יוצא פחות סמיך ממרק הקודם שפרסמנו
ובצבע כתום מהמם

בתאבון, מיצי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה