It's written in hebrew but you can read it too

5 בפברואר 2010

מרק מינסטרונה

מתכון הרכבתי מכמה וכמה מתכונים שמתסובבים ברשת.
ירקות
1 בצל בינוני
3 בצלי שאלוט
5 שיני שום
1/4 שורש סלרי
1 שורש פטרוזיליה
2 גזרים
4 מקלות סלרי
1 זוקיני
1/2 ראש כרובית
1/4 כרוב לבן

לחתוך את הירקות לקוביות ולטגן עם כף שמן זית להוסיף את הירקות לפי הסדר של הרשימה
סה"כ הטיגון לוקח משהו כמו 5-7 דקות

1 קופסא של עגבניות מרוסקות - כאן הקופסאות קטנות יותר 400 מ"ל ובדיעבד עדיף היה להוסיף עוד עגבניות
אפשר כמובן לחתוך עגבניות טריות ואז להוסיף יותר מים
ומים משהו כמו 2.5 ליטר.

אחרי כ40 דקות בישול, הוספתי טימין - השתמשתי ביבש משהו כמו כף, מלח ופלפל

שעועית לבנה - כאן יש שימורים של שעועית לבנה בלי כלום - רק שטפתי אותה מנוזלי השימור.
אם משתמשים בשעועית קפואה אז צריך להוסיף אותה ישר בתחילת הבישול
אם משמשים בשעועית ברוטב עגבניות, צריך לקחת בחשבון שזה משפיע על הטעם של המרק.

ומשהו כמו 150 גר' פסטה מקמח מלא - אמורים להשתמש בפסטה קצרה, אבל לא היתה לי

ואז לבשל עד שהפסטה מוכנה, לתקן תיבול
בגלל השעועית והפסטה זה מרק שהוא ממש ארוחה.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה