It's written in hebrew but you can read it too

6 במרץ 2010

תבשיל שעועית

כרגיל, מגיע היום שאנחנו רוצים להכין אוכל להמשך השבוע,
פותחים את המקרר וארונות המטבח ומגלים שהרכיבים שיש לנו הם חלקיים ביותר ושוב צריך לאלתר
אז הפעם נמצאו במזווה הפריטים הבאים:
קופסא של שעועית אדומה מבושלת לא רוטב
קופסא של שעועית שחורה מבושלת ללא רוטב
חצי קופסא של עגבניות מרוסקות שנותרה מיותמת במקרר והינו חייבים לעשות איתה משהו
וירקות שורש.

אז
קצצנו בצל, והתחלנו לטגן
הוספנו 4 שיני שום,
גזר, שורש סלרי, פרסניפ, מקלות סלרי -
טיגון קצר של הכל היחד
הוספתי מים לכיסוי הירקות ובישלנו כ-15 דקות.
הוספנו פנימה את השעועית (אחרי ששטפנו אותה מנוזלי השימור)

ואת העגבניות המרוסקות.
אחרי עוד 20 דקות - תיבול - מלח, פלפל, ו-1 כף קטשופ וזהו

יוצא משהו בין מרק לתבשיל, אכלנו עם קינואה

כמובן שאם הינו מבשלים את השעועית (אחרי השרייה ארוכה) אז הבישול היה ארוך יותר והתבשיל היה סמיך יותר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה