It's written in hebrew but you can read it too

18 במרץ 2010

ספגטי יותר מהיר ממהיר

לפני זמן מה ראיתי את הפוסט הזה ב-smittenkitchen
אמרתי מעניין, טוב...
ואז נזכרתי שמאיה, בבצק אלים טוענת שפסטה קרבונה זה פתרון לימים שאין דברים במקרר...
אז זהו, שצירוף מקרים של עצלנות (שתמיד קיימת) עם נסיעה מתקרבת לכמה ימים מהבית (שמהווה את האירוע החריג) השאיר את המקרר שלנו ריק כמדבר.
ופתאום המתכון לפסטה עם פלפל שחור גרוס וגבינה צהובה נהיה אטרקטיבי מתמיד.

מיצ טען שחסר משהו לפסטה, אני דווקא מצאתי את מנת הפחממות כמנחמת במיוחד.

בגרסה שלנו -
200 גר' פסטה מקמח מלא לא מבושלת - השתמשנו בפוזילי, הידועה בכינויה "ביסלי גריל"
הפסטה בושלה למצב אל-דנטה.
סיננו את המים ושמרנו כוס מי בישול בצד
חיממנו את אותו הסיר, כשהוא היה ממש חם, הוספנו כף שמן זית
כשהשמן היה ממש חם, זרקנו חזרה את הפסטה ובערך 1/2 כוס מי בישול - זהירות זה קופץ
ערבבנו משהו כמו 5 דקות
ואז מגיע השלב הקריטי - פלפל שחור גרוס - עדיף טרי וגבינה צהובה משהו כמו 2 חופנים, במקפיא שלי היה פרמזן
עוד ערבוב וישר לצלחת.

כל הסיפור - 10 דקות הכנה.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה