It's written in hebrew but you can read it too

8 באפריל 2010

עוגה מגלידה

ההתחממות הגלובלית הביאה איתה את הקיץ לניו יורק.
וזה כמובן עשה לי חשק אדיר לגלידה (וגם העבודה שאני תקועה בבית וצריכה ללמוד).

מיצ יצא למשימה נועזת לרכוש גלידה בסופר הקרוב לביתנו.
בספונטניות של הרגע הוא החליט לקנות גלידת דובדבנים עם פצפוצי שוקולד כדי לגוון,
אך אובי לאכזבה - מסתבר שאנחנו לא אוהבים גלידה בטעם דובדבנים...
מה עושים? זורקים לפח חבילה של גלידה?
לא, מיצי אומרת - בוא נבזבז עוד קצת חומרים טובים, אולי בגרסה של עוגה נאהב את זה יותר!
אין ספק שהטיעון הזה מכיל פגם לוגי מסוים, אבל, למרבה ההפתעה התוצאה לא אכזבה.

בשלב הזה נזכרתי שראיתי ברשת כמה פעמים מתכונים למאפינס גלידה,
אף פעם לא ניסיתי כי אצלנו בבית גלידה אוכלים עם כפית ולרוב עם כף ואם אפשר ישר מהקופסא ;-)

חיפוש זריז העלה את המתכון הזה של קרין גורן

השינוי שעשינו היה לוותר על תמצית הוניל,
לשים רק 3/4 כוס סוכר
ובגלל שאפינו את המאפינס כעוגה זמן האפיה היה כמעט שעה.


והתוצאה - עוגה בצבע ורוד עם טעם מפתיע!
אני חושבת שבגרסת המאפינס זה היה יוצא אפילו טוב יותר
אבל זה מה יש, ואכלנו את זה בהצלחה




2 תגובות:

  1. התוצאה דווקא לא הייתה מוצלחת במיוחד - מקסימום סבירה...
    אבל אני מניח שבתחשב בעובדה שהגלידה עצמה הייתה הרבה פחות בגדר "מאכזבת"...
    והרבה יותר בגדר "דלי של #%$&#"...
    אני מניח שאפשר לומר שזה היה.. אהמ... "מוצלח"...

    השבמחק
  2. ומצד שני כגרגרנים אמיתיים - אכלנו אותה
    ומי שאוהב סוג זה של גלידה - מאוד נהנה מהעוגה

    השבמחק