It's written in hebrew but you can read it too

26 ביוני 2010

קיש ארטישוק ועשבי תיבול

כמה שבועות לפני שבועות ראיתי ב-y-net מתכון לקיש בלי בצק
החלטתי שברגע שנחזור לארץ, אנחנו חייבים לנסות

מסקנות -
1. צריך לאהוב את החמצמצות של הארטישוק, מי שלא אוהב, שיוותר על המתכון.
2. בהעדר יוגורט עזים השתמשנו בגבינה לבנה 5% ושמנת חמוצה - עובד
3. השתמשנו בעשבי תיבול טריים - פטרוזיליה ושמיר - זה תיבול טיפה עדין מידי
4. בפעם הבאה כדאי לנסות עם גבינות קצת יותר חריפות -
נניח גליל ולנסות תיבול עם קצת יותר נוכחות

אבל בסה"כ זה אחלה רעיון למנה ראשונה וגיוון לקישים הרגילים

ואגב - כתלות בכמות הגבינה הצהובה שמוסיפים - בסה"כ זה מתכון דיאטתי

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה