It's written in hebrew but you can read it too

6 במרץ 2010

עוגיות שיבולת שועל

אני מאוד אוהבת עוגיות, הן אוהבות אותי קצת פחות...
במשך כמעט חודש נמנענו מכל אפייה
אבל מגיע הרגע שמצב רוח לא משהו או סתם יש קרייבינג למשהו מתוק, כזה שלא מסתפק באיזה תפוח -
ואז אופים עוגיות

אפיית עוגיות כרגע היא אתגר ואפילו טומנת בחובה אימון גופני כי אין לי מיקסר ואת הקצפת החמאה עם הסוכר אני עושה עם מטרפה ידנית. לכן, תקופה ארוכה נמנעתי מאפיית עוגיות והעדפתי מתכונים שמאפשרים לדלג על השלב הזה.

הפעם, רשלנות פושעת של עושה הקניות, גרמה לכך שהיו חסרים מרכיבים למתכון הרגיל שלנו שהוא גם קצת יותר בריא וגם לא דורש הקצפת חמאה, ו"נאלצתי" לחזור למתכון החביב של שירלי נמש מהבלוג שלה.

מראש הפחתתי קצת מכמות הסוכר, אבל לא היו לי מספיק חמוציות ולכן הוספתי פצפוצי שוקולד והתוצאה היתה לי קצת מתוקה מידי. מצד שני - אם לשפוט על פי מהירות החיסול כנראה שנרשמה הצלחה.

רק דבר אחד מטריד אותי - עוד לא נולד מתכון העוגיות שתצא לי בו כמות העוגיות המפורטת במו - הפעם במקום 20-25 עודיות יצאו לי בדיוק 16! אז או שאני לא יודעת מה זה קוטר 4 ס"מ או שיש תופעה קוסמית אחרת במטבח לי.



2 תגובות:

  1. איזה מצחיק, אף פעם לא ניסיתי לספור את הכמות שיוצאת לי בסוף ולהשוות, אני כל כך עסוקה בלקוות שהעוגיות יצאו טעימות. אני לחלוטין הולכת לבדוק את העניין הזה מעכשיו. אעדכן ;)

    השבמחק