It's written in hebrew but you can read it too

28 באוגוסט 2010

חצילים מאודים בסגנון אסייתי


כמו שכבר כתבתי בפוסטים קודם, אנחנו גרים אצל ההורים שלי מאז שחזרנו מניו יורק.
היות ואנחנו אצל ההורים ושלי ולא אני אחראית על רשימת הקניות,
כל פעם יש אתגר חדש לנצל את מה שיש במקרר/ מזווה.
והפעם - חצילים! מסיבה לא ברורה, אבא שלי מי שאחראי על קנית הרקות, כל הזמן קונה חצילים
וזה לא שחצילים זה רע, פשוט יש חומרי גלם אחרים נוספים שהיתי משתמשת בהם בשמחה, אבל בבית יש רק חצילים.

וכך הגענו לערב שישי ושום ערימת חצילים שיש לעשות איתם משהו ומיד טרם ורצוי שזה יהיה משהו שלא עשינו רק לפני כמה ימים, כי כאמור, כל הזמן יש חצילים בבית הזה.

ואז נזכרתי במשהו שאכלנו במסעדה סינית בניו יורק שכלל חצילים מאודים.
אמרתי, אוקיי, חצילים מאודים זה משהו שעוד לא ניסינו!
גיגול מהיר של הביטוי חצילים מאודים הביא אותי למתכון חביב של אהרוני באתר של נענע 10.
השינוי היחיד כמו שעולה מהתמונה הא הגשה עם פטרוזיליה במקום בצל ירוק ושומשום שחור שלא היה בנמצא

נרשמה הצלחה וצפוי שחזור!



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה