It's written in hebrew but you can read it too

15 בינואר 2011

נוטלה - הום-מייד

הכל התחיל כשעורכי טמקא החליטו, ברוב חוצפתם, לפרסם את המתכונים של עודד רז לחמאת בוטנים ול... נוטלה..., והמשיך לתשוקה בלתי נשלטת...


אז אחרי קניות של יום שישי, הופיעו להם החומרים, היה מתכון, ולא נשארה ברירה - פשוט נאלצנו להכין נוטלה.

החומרים:
2 כוסות אגוזי מקדמיה - נוטלה אמיתית (כזו מהסופר) עושים עם אגוזי מקדמיה. אנחנו הקפדנו לשמור על המקוריות, אבל יש לציין שמקדמיה הם אגוזים מאוד יקרים, ושבהחלט ניתן, למעו שפיות הארנק, להסתפק באגוזי לוז (אם כי אז יש לקלף מהאגוזים את הקליפה החומה הדקה).
3/4 כוס אבקת סוכר
1/4-1/2 כוס אבקת קקאו
טיפה מלח (ממש טיפ-טיפה. יותר מידי יהרוס את הכל)
1 כפית תמצית וניל
1/4 כוס שמן קנולה.
המתכון עצמו מאוד מסובך - ראשית יש לקלות את האגוזים ב-180 מעלות כ-10 דקות, רק ככה שיזהיבו.
אז - הכל הולך למג'ימיקס, מערבלים-מעבלים-מערבלים...










וראו קוסמות - יוצא נוטלה!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה