It's written in hebrew but you can read it too

13 בפברואר 2010

Brownies - Take 2

אנחנו לא מפלים בין מתכונים, במיוחד כשזה מגיע לבראוניז, ולכל מתכון מגיעה הזדמנות.
לכן ברגע שהתפרסמה רשומה חדשה ב-room for desert שהבטיחה בראוניז אולטימטיביים והשוותה אותם לשני המתכונים החביבים אלינו - זה של קרין גורן וזה של בצק אלים, שהזכרתי בפוסט הקודם בנושא, מיד הינו צריכים לנסות.

ברם אולם,

למתכון יש חסרון בולט, שהתגלה בשלב שבו הקרייבינג (התמידי) לשוקולד הוא מפותח במיוחד - לצנן לגמרי וגם לשים לשעתיים במקרר?! אז זהו, שכן.
מי אני שאזלזל בעקרונות האפיה - אבל, וזה אבל גדול, מדובר בהמתנה מורטת עצבים, במיוחד כשמדובר באוכל ניחומים למי שעומל על כתיבת עבודה בערב שישי.

חוצמזה, הניסיון הראשון היה לא מושלם, הואיל ורק בשלב העברת הבלילה לתבנית, המיצ נזכר שהוא לא שם סוכר...
ולכן המיצי נקראה לדגל, העבירה את הבלילה חסרת הסוכר מהתבנית לקערה, הסוכר הוסף (פחות 1/2 כוס), כל המטבח, המיצי והמיצ התמלאו בבלילה - כן אנחנו אוהבים בלילה לא אפויה והתקלה הזו היא בגדר תקלה מופלאה... עכשיו רק צריך שתבוא הפולניה ותגיד שזה עושה כאב בטן -הכל חזר חזרה לתבנית והיידה לתנור.

אחרי אפיה של 29 דקות, ושעה וחצי של המתנה לצינון - כן כן דילגנו על השעתיים קירור, מחר נדווח על תוצאות אחרי קירור - יצא טעים, אפילו מאוד, אבל לא מושלם, מכיוון שזה בעיקר באשמתנו, כי לא עקבנו אחרי ההוראות ושיחקנו באוכל, נאלץ לתת להם עוד הזדמנות..

דיווח יום למחרת - צריך לצנן זה הופך את המרקם ליותר דחוס והרבה יותר טעים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה